Posvieťme si na novinky II.

Prémiová značka Porcelanosa grupo si zasluhuje samostatný blog hlavne vďaka jej inovatívnosti a jedinečnosti. Na výstave predstavila Porcelanosa najmodernejšie technické riešenia, veľkoformátovú Premium keramiku do kúpeľní a sanitu, ktorá zvyšuje úsporu vody.

Porcelanosa Grupo

Osem spoločností Porcelanosa Grupo predstavilo svoje nové kolekcie keramických obkladov a dlažieb, zariadení do kuchýň a kúpeľní, najmodernejšie technické riešenia a ekologické materiály. Dizajn celého priestoru bol založený na minimalizme, triezvosti a neutrálnych farbách.

. . . . .

NOKEN

Spoločnosť Noken predstavila na Cersaie nové udržateľné zbierky súvisiace s programom WaterForest. Záväzok WaterForest je: ušetriť až 89% vody a tak zodpovedne využívať prírodné zdroje. Výrobky, ktoré spoločnosť Noken vyvinula za posledný rok viedli jednoznačne k pokroku. 

Od ECO duálnych splachovacích systémov pre toalety, po batérie a sprchové hlavice, ktoré obmedzujú spotrebu vody, ako aj technológiu LED pre zrkadlá a svietidlá, ktoré využívajú o 80% menej energie a produkujú väčšie množstvo svetla. 

Toto všetko súvisí s posunom k ekologickej a udržateľnej budúcnosti.

Vodovodné batérie Lignage navrhnuté Ramón Esteve a vane Tono od Foster + Partners na čele s medzinárodným architektom Normanom Fosterom sú jednými z najexkluzívnejších kúskov kúpeľne od spoločnosti Noken. Skvosty, ktoré sa nachádzali v expozícii Noken, obsahujú zbierky kolekcií Oxo, Lignage, RoundSquare ako ich najcennejšie kúsky. 

Mimochodom, kolekcia Lignage a Noken získala cenu za najlepší dizajn kúpeľne na IF Design Award 2019 spomedzi 6 400 dizajnérskych modelov. A to už je čo povedať.

. . . . .

L'Antic Colonial

Drevo, kameň, mozaika sú materiály, ktoré sa kombinovali s inými kolekciami z Porcelanosa Grupo, ako sú Krion, Gamadecor a Noken.
Nové produkty spoločnosti L'Antic Colonial sú prezentované v rôznych štýloch. V priestore sa snažia prekvapiť dizajnom, dekoráciami a predovšetkým najkvalitnejšími materiálmi značky. 

Pokiaľ ide o mozaiky, sú vyhotovené z prírodného kameňa. Integrácia s kameňom a reliéfmi je jednou z najvýznamnejších vlastností, ktoré nám tieto produkty ponúkajú.

Nadčasový produkt, jedinečný charakter, exkluzívny materiál. Tým všetkým je L'Antic Colonial.

. . . . .

Gamadecor

Kúpeľňa v koncepcii domu, ktorý dnes máme, už nie je iba priestorom, v ktorom sa uzamkýňame, aby sme sa sami “vyčistili¨: je to miestnosť, ktorá čoraz viac žije, má vlastnú identitu a reaguje na rôzne potreby. Ako dôkaz toho predstavila spoločnosť Gamadecor kúpeľňový nábytok Tomo vo farbe Roble cuero.
Kúpeľnová skrinka pripomína starý stôl s jednoduchým vzhľadom, ale je plná detailov, vďaka ktorým sa vymyká bežnému štandardu.

. . . . .